powered by Surfing Waves

Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Αχλαδίου ζητά απαγόρευση διέλευσης οχημάτων στην παραλιακή οδό για να ανταγωνιστεί τουριστικά την παρ. Αγίας Άννας!




Αίτημα για συζήτηση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας απέστειλε στον πρόεδρο του Δ.Σ.Ανδρέα Χατζή ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδίου. Η
απαγόρευση διέλευσης και στάθμευσης οχημάτων στην παραλιακή οδό παραλίας Αχλαδίου είναι το θέμα και στην επιστολή του ο σύλλογος αναφέρει πως δεν έχει γίνει κανένα έργο τα τελευταία χρόνια στην περιοχή και επιπλέον επικρατεί αναρχία στην κυκλοφορία των οχημάτων. Γι’ αυτό και ο σύλλογος ζητάει να απαγορευθεί η είσοδος στα οχήματα τις απογευματινές ώρες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.