powered by Surfing Waves

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

1,5 εκατ. Ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου των δύο Δήμων της Βόρειας Εύβοιας



Στις  29 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα  το Περιφερειακό  Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του Πίνακα των υποέργων ενάριθμου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2015, 2016, 2017» της ΣΑΕΠ 566. Ο αριθμός των υποέργων καθώς και οι προϋπολογισμοί τους δύναται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, μέσα στα όρια του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού. Οι ετήσιες πιστώσεις τροποποιούνται στα πλαίσια χρηματοδότησης της ΣΑΕΠ 566, των πιστώσεων του ενάριθμου και της προόδου εργασιών των έργων και την προβλεπόμενη διαδικασία του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.Υπόλογος έχει οριστεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, που θα διενεργήσει και τις σχετικές πληρωμές.

Ειδικότερα για την Βόρεια Εύβοια  εγκρίθηκε  η ένταξη 8ου νέου Υποέργου με τίτλο  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΩΝ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ & ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓ. ΑΝΝΑΣ» με προϋπολογισμό 1.500.000€.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΕΟΥ 8ου ΥΠΟΕΡΓΟΥ
Το έργο αφορά τη συντήρηση και την αποκατάσταση βλαβών και φθορών που έχουν διαπιστωθεί στο
υφιστάμενο Εθνικό & Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Βόρειας Εύβοιας.
Στα πλαίσια κατασκευής του έργου θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών,  οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης.

Ειδικότερα προβλέπεται να γίνει άρση καταπτώσεων, καθαρισμός τάφρων, εξυγίανση και αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων (ζυμώματα), ανακατασκευή ή επέκταση υφιστάμενων τεχνικών έργων, εργασίες ανακατασκευής οδοστρωσίας, επούλωση λάκκων, τοποθέτηση τμημάτων ασφαλτικής στρώσης  κυκλοφορίας, καθώς και τοποθέτηση κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στα τμήματα του Εθνικού &  Επαρχιακού οδικού δικτύου των δύο Δήμων: Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού του νομού Εύβοιας όπου έχουν καταγραφεί οι αντίστοιχες βλάβες, στα πλαίσια της διατιθέμενης πίστωσης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.