powered by Surfing Waves

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Στις 3 την νύχτα, πριν καλά καλά φέρει τα κλοπιμαία στο σπίτι άρχισε το σβήσιμο των αρχείων της ΔΕΥΑ ο "διαρρήκτης"



Το Ε.Β. αναδημοσιεύει  σχόλιο αναγνώστη πού αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες  για την  κλοπή του ηλεκτρονικού  υπολογιστή  της ΔΕΥΑ.

Το σχόλιο

 "Τελικά η κλοπή του ηλεκτρονικού υπολογιστή με τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΥΑ από το Δημοτικό κατάστημα Μαντουδίου δεν ήταν καθόλου τυχαία,όσο και αν κάποιοι κύκλοι θέλησαν να περάσουν αυτή την άποψη στην κοινή γνώμη.

Ε λοιπόν, ξημερώνοντας Πέμπτη 25-2-2016 αφού εκλάπη ο συγκεκριμένος υπολογιστής ,ακριβώς στις 2.45 π.μ σβήστηκαν τα αρχεία!!

Αυτή τη δουλειά πρέπει να την έκανε κάποιος που ήξερε πολύ καλά από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Είναι φανερό πια ότι ο νεαρός, που φέρεται ως δράστης,δεν πήρε τυχαία τον συγκεκριμένο υπολογιστή,η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί και να βρεθεί ποιός ή ποιοί είχαν λόγους να εξαφανίσουν τα συγκεκριμένα αρχεία."

Διαβάστε επίσης


Έκλεψαν από το δημαρχείο Μαντουδίου ηλεκτρονικό υπολογιστή με το οικονομικό αρχείο της ΔΕΥΑ


23χρονος ο διαρρήκτης του Δημαρχείου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.