powered by Surfing Waves

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στην Κρυα Βρύση


Σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Κρύα Βρύση εντοπίστηκε σορός γυναίκας - Πιθανολογείται πως πρόκειται για την 58χρονη που αγνοείται από τις 29 Σεπτεμβρίου.

Την σορό γυναίκας, καλυμμένη από χώματα και βάτα σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Κρύα Βρύση στην Εύβοια, εντόπισε πολίτης που μάζευε ξύλα στην περιοχή.


Ενημέρωσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής του Μαντουδίου το οποίο έσπευσε στο σημείο με τη συνδρομή της Αστυνομίας. Σε εξέλιξη η επιχείρηση περισυλλογής της. Αναμένεται να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και να εξακριβωθεί αν πρόκειται για την 58χρονη που αγνοείται από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με τον κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ψόφια ζώα. Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρωδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα δεν επέτρεπε ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρωδιά ανθρώπου.

Η γυναίκα ήταν καλυμμένη από χώματα και βάτα και την βρήκε πολίτης που μάζευε ξύλα στην περιοχή. Ενημέρωσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής του Μαντουδίου με επικεφαλής τον δ/κτή του Π.Τ. Ιστιαίας, Κ.Ψαρρό, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο με τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Η γυναίκα φορούσε φόρμα στο κάτω μέρος του σώματος της ενώ ήταν μόνο με τα εσώρουχα στο άνω. Η φόρμα αναγνωρίστηκε από τους οικείους της άτυχης γυναίκας που είχε χαθεί στην μεγάλη πλημμύρα στο Μαντούδι στις 29 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η αστυνομία αποφάσισε να αποστείλει τη σορό στην Αθήνα για να γίνει ταυτοποίηση DNA.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι στις 4 Οκτωβρίου είχε βρεθεί η σορός του 67χρονου συζύγου της αγνοούμενης σε θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Πήλι και Βλαχιά.


Να σημειωθεί ότι μία μέρα πριν, χθες Κυριακή 21 Οκτωβρίου είχαν σταματήσει οι έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.