powered by Surfing Waves

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Σας καλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 74 του Ν. 4555/2018 (Κλεισθένης Ι), που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων στη δημοτική κοινότητα Μαντουδίου, σήμερα Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018, ώρα 17.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο πιο κάτω θέμα:



Ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση ζημιών και μέριμνα για τη στήριξη των πληγέντων από την επέλαση του "Ζορμπά".


Το θέμα κρίνεται κατεπείγον να συζητηθεί λόγω των εκτεταμένων καταστροφών που έχουν προκληθεί και είχαν ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά την επέλαση του Ζορμπά κατά τις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018.. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι υπάρχουν ανυπολόγιστες ζημιές σε δρόμους, κατοικίες, σχολεία, καταστήματα, καλλιέργειες κλπ, σε ορισμένες Κοινότητες του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.



Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Συμβουλίου

α/α

Η Αντιπρόεδρος

Στέφου Κυριακή

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.