powered by Surfing Waves

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Τι αλλάζει στη Διαύγεια (εγκύκλιος)

Με νέα εγκύκλιο που τιτλοφορείται «Επανάρτηση αρχείων στο Πρόγραμμα Διαύγεια» το υπουργείο Εσωτερικών προαναγγέλλει αλλαγές στη «Διαύγεια». Στόχος είναι να μην παρατηρείται το φαινόμενο των «μη αναγνώσιμων» αρχείων.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο: «Προς αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στην περίπτωση που ανηρτημένες πράξεις στο Πρόγραμμα Διαύγεια δεν είναι αναγνώσιμες, είναι επιβεβλημένο κάθε φορέας που εξέδωσε και ανήρτησε πράξεις της εν λόγω κατηγορίας να προβαίνει στην άμεση επανανάρτησή τους, ευθύς μόλις περιέλθει σε γνώση του, με οποιονδήποτε τρόπο, ενημέρωση για το εξεταζόμενο πρόβλημα».
Στο σχετικό έγγραφο, όπως αναφέρει το aftodioikisi.gr τονίζεται ότι για την επανανάρτηση, κάθε φορέας χρησιμοποιεί τη διαδικασία της ορθής επανάληψης, εισάγοντας στο πεδίο «ΘΕΜΑ» την υποσημείωση: «Η παρούσα πράξη επαναναρτάται σε αντικατάσταση μη αναγνώσιμου αρχείου».
Διαβάστε εδώ όλη την εγκύκλιο

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.