powered by Surfing Waves

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μέχρι 5.500 προσλήψεις συμβασιούχων φέτος σε δήμους και περιφέρειες

ΔημόσιοΜέχρι και 5.495 προσλήψεις μπορούν να γίνουν εντός του 2015 στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.
Από τα 5.495 άτομα που μπορούν να προσληφθούν, τα 1.037 θα αμείβονται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των ΟΤΑ (ΚΑΠ), ενώ τα υπόλοιπα 4.458 θα απασχοληθούν στο πλαίσιο ερευνητικών, αναπτυξιακών συμβολαίων και συγχρηματοδοτούμενων έργων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τρίτους.
Οι προσλήψεις θα γίνουν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή θα συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου με τους ΟΤΑ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.