powered by Surfing Waves

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Δήμος μας στην έκθεση Philoxenia




Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας στο πλαίσιο της τουριστικής του προβολής,  συμμετάσχει με εκπρόσωπό του στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση Philoxenia  στη Θεσσαλονίκη από 13–16/11/2014.
Στόχος  είναι να υπάρξει εκπροσώπηση της περιοχής μας, ώστε οι επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τη Βόρεια Εύβοια.







Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, διοργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXPO, υπό την Αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης. Αποτελεί σημαντικό σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των κλάδων τουρισμού, ταξιδίων και φιλοξενίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Η Philoxenia είναι ευρέως γνωστή για το εκτεταμένο πρόγραμμα Προσκεκλημένων Εμπορικών Επισκεπτών (Hosted Buyers),, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο αγοραστές από 50 και πλέον χώρες που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα ως προορισμό.

Περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες παρακολούθησαν την Philoxenia 2013, ενώ 235 εκθέτες εκπροσωπήθηκαν, καλύπτοντας εκθεσιακό χώρο 3.300 τ.μ.

Η προσέλκυση Εμπορικών Επισκεπτών κατά την 29η Philoxenia σημείωσε αύξηση 20% συγκριτικά με την προηγούμενη διοργάνωση, αποδεικνύοντας έτσι ότι η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς στο διεθνή τουριστικό "χάρτη".

Οι χώρες εκπροσώπησης των διεθνών επισκεπτών περιλαμβάνουν Αλβανία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γερμανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μονακό, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία.

Οι χώρες εκπροσώπησης των προσκεκλημένων διεθνών Εμπορικών Επισκεπτών περιλαμβάνουν:Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδία, Ιορδανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδά, Λιθουανία, Μάλτα, Νιγηρία, Νορβηγία, Νότιο Αφρική, Ολλανδία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία και Τσεχία.

Συνολικά, περίπου 1.300 προκαθορισμένες επαγγελματικές συναντήσεις και ακόμη περισσότερες επιτόπιες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της Philoxenia 2013, μεταξύ των 82 εμπορικών επισκεπτών και των εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σημείο αναφοράς κατά την Philoxenia 2013, σε επίπεδο παράλληλων εκδηλώσεων, υπήρξε το Συνέδριο Θρησκευτικού και Πολιτιστικού Τουρισμού, ενώ πολλές ακόμη παράλληλες εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από κορυφαίους φορείς της τουριστικής αγοράς, αναδεικνύοντας όλα τα μείζονα θέματα γύρω από την τουριστική ανάπτυξη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.