powered by Surfing Waves

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Το πρόγραμμα κινητικότητας των δημοτικών υπαλλήλων συζητούν στην ΠΕΔ Στερεάς



Το πρόγραμμα κινιτικότητας των δημοτικών υπαλλήλων είναι το θέμα που θα κυριαρχήσει στην προσεχή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Η συνεδρίαση θα γίνει αύριο Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρα 12 μ. στα γραφεία όπου στεγάζεται (Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου) και τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:                     
1. Επικύρωση πρακτικών προηγουμένων συνεδριάσεων.
2. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του προγράμματος εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας.
3. Επικύρωση εξωδικαστικής συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς εξόφληση οφειλής – άφεση χρέους –δήλωση και παραίτηση MICRODATA PROHGMENH TEXNOLOGIA AE.
4. Ορισμός εκπροσώπων σε επιτροπές:
• Επιτροπή δημοπρασίας του έργου «Συντήρηση αποκατάσταση ζημιών και εκτέλεση εργασιών για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Εύβοιας».
• Επιτροπή διαγωνισμού του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Αμφίκλειας».
• Επιτροπή διαγωνισμού του έργου: «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Αμφίκλειας».
• Συγκρότηση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής αμπελοοινικών θεμάτων».
5. Ψήφιση πιστώσεων.
6. Πρόταση της Δήμος Νet για διοργάνωση ημερίδας από την ΠΕΔ με θέμα : «Οικονομική Διαχείριση – Ανάθεση Δημοσίων Συμβάσεων – Συμμόρφωση σε Δικαστικές Αποφάσεις» για τους υπαλλήλους των Δήμων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
7. Ανακοινώσεις

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.