powered by Surfing Waves

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

500 λαγάνες, 300 κιλά κρασί και 60 κιλά χαλβά για τις καρναβαλικές του δήμου μας


Ο κ. Ψαρρός ανέθέσε απευθείας στην Επιχείρηση ************** ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ», που εδρεύει στο Σαρακήνικο  την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού στο Μαντούδι  και των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας στην Κήρινθο ποσού 849,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

Επίσης ανέθεσε απευθείας στην Επιχείρηση «*************** ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ- ΜΟΥΣΙΚΟΣ- ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ», που εδρεύει στην Ιστιαία Ευβοίας, την εργασία ηχητικής κάλυψης εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 01/03/2014 έως και την Καθαρά Δευτέρα 03/03/2014 στο Δήμο μας ποσού 2.337,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%. Η υπηρεσία αφορά την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού στις Ροβιές και στη Λίμνη και των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας στις Ροβιές και την Αγία Άννα.


O Δημάρχος ανέθεσε σε επιχείρηση που εδρεύει στο Μαντούδι τα παρακάτω:



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.