powered by Surfing Waves

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ο Τσαπουρνιώτης περήφανα δηλώνει ότι "εξασφάλισε" την στήριξη πετ-κοκίτη αποστάτη από το Μαντούδι





Με ανάρτηση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Αννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης ανακοίνωσε στο facebook υποψήφιους Προέδρους Τοπικών συμβουλίων της περιοχής, καθώς και στηρίξεις νυν Προέδρων, ενώ προαναγγέλλει ότι "Εντός του μήνα Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι πρόεδροι που θα στηριχθούν στα υπόλοιπα τοπικά διαμερίσματα"
Δείτε την ανακοίνωση....(γράφει χωρίς τόνους)



Γ. ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΟΤΗΣ

"Στηριζουν το συνδυασμο οι υποψηφιοι προεδροι κωστας Παπαμητσος απο την Αγια Αννα, Αλεξανδρος Ευσταθιου απο το Αχλαδι, Αργυρης Μητσανης απο τις Κεχριες, Χριστοδουλου Βασιλης απο τους Κουρκουλους,.Αναστασιος Βουλγαρης απο το Μαντουδι, Σκλαβουνος Χρηστος απο το Πηλι.
Τα συμβουλια σε αυτα τα χωρια ειναι πενταμελη.
Επισης στηριζουν το συνδυασμο ο νυν προεδρος της Κερασιας Δημητρης Μαργαριτης οπως και οι νυν προεδρος της Κεραμειας Αθανασιος Νικολαου.
Εντος του μηνα δεκεμβριου θα ανακοινωθουν και οι υπολοιποι προεδροι που θα στηριχθουν στα υπολοιπα τοπικα διαμερισματα."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.