powered by Surfing Waves

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πόσο στοίχισαν δυο μέρες χιονοπτώσεων στο δήμο

Ο δήμαρχος αποφάσισε στισ 8/1/13 την απ΄ ευθείας μίσθωση  17μηχανημάτων για τον αποχιονισμό των δημοτικών δρόμων και των δημοτικών κοινόχρηστων χώρων στους οικισμούς του Δήμου μας με σκοπό την ανεμπόδιστη μετακίνηση των δημοτών μας αποφάσισε ο δήμος. Η δαπάνη αφορούσε τους δρόμους για τους οποίους είναι υπέυθυνος ο δήμος (ΟΧΙ τον Άγιο -Δερβενι-Στροφυλιά - Παππαδες δρόμο ή το επαρχιακό δίκτυο: Προκοπι- Πηλι, Στροφυλιά-Λίμνη-Ροβιές-Λουτρά, Ροβιές-Βουτά ).

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκαν στο Διαύγεια μερικά από τα συμφωνητικά μίσθωσης που υπέγραψε  ο δήμαρχος και υποδηλωνουν το κόστος δυο ημερών εκχιονισμού.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.