powered by Surfing Waves

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Συνελήφθη 48χρονος, για κλοπή σε εγκαταστάσεις εταιρείας στο Προκόπι Ευβοίας

Συνελήφθη στο Προκόπι Ευβοίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, ένας 48χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή.  Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 48χρονος μετέβη σε εγκαταστάσεις εταιρείας στην περιοχή Προκοπίου Κηρέως Ευβοίας και αφαίρεσε έναν ρότορα κινητήρα αντλίας, καθώς και μία δεξαμενή λαδιού, το καπάκι προστασίας του μοτέρ και το προστατευτικό κάλυμμα της ανωτέρω αντλίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Μαντουδίου που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν αναζητήσεις, εντόπισαν τον δράστη χθες το απόγευμα στο Προκόπι Ευβοίας και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 48χρονος προέβη στην πώληση των ανωτέρω κλοπιμαίων, έναντι του χρηματικού ποσού των (200) ευρώ, σε ημεδαπό ιδιοκτήτη μάντρας πώλησης μεταλλικών αντικειμένων (σκραπ) στη Χαλκίδα Ευβοίας.

Σε βάρος του 48χρονου δράστη καθώς και του ιδιοκτήτη της μάντρας, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου και ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.