powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ραδιοφωνική ενημέρωση από τους μαθητές για την κατάληψη διαρκείας στο Λύκειο Λίμνης

Φωτογραφία από την κατάληψη του Λυκείου Λίμνης το 2014 για ελλείψεις σε καθηγητές Πληροφορικής και Αγγλικών. Η  φετινή κατάληψη  αφορά ελλείψεις σε καθηγητές Πληροφορικής και Οικονομικών.

Εκπρόσωπος του πενταμελούς συμβουλίου των μαθητών  του Λυκείου Λίμνης εξηγεί  σε συνέντευξη του στο  Ράδιο Ιστιαία   τους λόγους της κατάληψης διαρκείας του Λυκείου Λίμνης πού έχει  την στήριξη των γονέων και της Δημοτικής Αρχής



Η συνέντευξη





Σύσκεψη για την κατάληψη και την αντιμετώπιση του προβλήματος  στις 10 Νοεμβρίου 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Λίμνης κάλεσε σε σύσκεψη, στο Κινηματοθέατρο «Ελύμνιον», στις 10 Νοεμβρίου 2016 στις 7:00 μμ,  την Δημοτική Αρχή, τον Δ/ντή Εκπ/σης Β/μιας Εκπ/σης Ν. Ευβοίας, το Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Μαθητές/τριες και Εκπροσώπους τους και Γονείς των Μαθητών/τριών. Στη συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν και η εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα του Γυμνασίου Αγίας Άννας με Λ.Τ., λόγω αντιμετώπισης κοινών προβλημάτων.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.