powered by Surfing Waves

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Στο «στόχαστρο» του ΣΔΟΕ και πάλι οι αιρετοί






Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν μπει και πάλι έπειτα από ρητή εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, πρώην και νυν δήμαρχοι, νομάρχες και περιφερειάρχες από όλη τη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας « το Παρόν»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, αρμόδιοι υπάλληλοι θα κάνουν φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα τους, θα ελέγξουν, όπου χρειαστεί, πόθεν έσχες και τραπεζικούς λογαριασμούς, προκειμένου να εντοπίσουν έκνομες δραστηριότητες και -το κυριότερο- υποθέσεις που συνιστούν ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στον μακρύ κατάλογο περιλαμβάνονται ακόμη αντιδήμαρχοι, διευθυντές οικονομικών υπηρεσιών δήμων και πρώην νομαρχιών, όπως επίσης διευθυντές νυν και πρώην πολεοδομιών, επιθεωρητές περιβάλλοντος, υγείας και συγκοινωνιών.

Διαβάστε επίσης

ΣΔΟΕ: «Φύλλο και φτερό» τα πόθεν έσχες αιρετών της τελευταίας 10ετίας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.