powered by Surfing Waves

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Δίκτυο για προσέλκυση τουριστών, καταπολέμηση ανεργίας

Συνεχίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τις δράσεις της για τη συγκρότηση ενός δικτύου προώθησης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, που θα φέρει και θέσεις εργασίας, στο πλαίσιο του έργου SY_CULTour: «Συνέργεια Πολιτισμού και Τουρισμού για την ανάπτυξη διακρατικών συνεργειών με σκοπό τη βιώσιμη ανάπτυξη», του προγράμματος διακρατικής συνεργασίας «Νοτιοανατολική Ευρώπη (South East Europe - SEE)» 2007-2013.

Έτσι, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός θα πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας στις πιλοτικές περιοχές των Μηλεών (σήμερα στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Μηλεών στο Δημαρχείο Ν. Πηλίου) και της Μακρινίτσας αύριο, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας - Αρχοντικό Βατσαρέα - Μαυράκη). Στις συναντήσεις αυτές, μπορούν να λάβουν μέρος φορείς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού στις ανωτέρω περιοχές.

Από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, θα παρουσιαστούν η φιλοσοφία και οι άξονες δράσης του έργου και θα δημιουργηθεί ένα τοπικό δίκτυο φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, ώστε στη συνέχεια να καταρτιστεί το περιφερειακό σχέδιο δράσης για την εφαρμογή και τη διαχείριση των πολιτισμικών αξιών των παραπάνω πιλοτικών περιοχών, ώστε αυτές να αποτελέσουν παράγοντα ανάπτυξης, συμβάλλοντας στην αύξηση των επισκεπτών και θέσεων εργασίας για τις τοπικές κοινωνίες.





0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.