powered by Surfing Waves

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Υπήρξαν αλισβερίσια τη περίοδο Σκαλιστήρη; Ήταν παράνομα; Τιμωρήθηκαν;


Σχόλια σαν το παρακάτω πού έρχονται συχνά πυκνά στο ΕΒ και δεν μπορούν να ελεγχθούν για την εγκυρότητα τους κάνουν λόγο για κάποιες (άνομες;) συναλλαγές με τον μεγα-εργοδότη της περιοχής στο παρελθόν.

Αν έχετε συγκεκριμένα στοιχεία, βοηθήστε μας να φωτίσουμε το παρελθόν. Λένε "Λαός που δεν γνωρίζει το παρελθόν του δεν μπορεί να οικοδομήσει το μέλλον του».


Το σχόλιο

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΣΕ ΣΥΓΓΟΦΑΝΤΕΣ. ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΤΟΣ .ΓΕΟΡΓΙΟΥ..... Ο ΣΚΑΛΙΣΤΙΡΙΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΛΗΣΙ 1°ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΗΡΕΑ ΝΑ ΓΙΝΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ. ΟΧΙ.ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟΥ...1°ΑΧΛΑΔΕΡΙ ΒΡΩΜΟΝΕΡΑ 2°ΣΤΟ 8KAI 3°ΠΙΛΙΟΤΙΚΟ .....4°ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΙΣΑΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΟΣΤΡΩΣΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ 5°ΤΙΝ ΓΕΦΗΡΑ ΣΤΙΝ ΠΟΡΤΑΡΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΦΤΑ;ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΝΕΧΙΑ°.ΟΛΑ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΡΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.