powered by Surfing Waves

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Αστυνομία έκανε δεκτή την παραχώρηση προς χρήση δημοτικού οικήματος στην Λίμνη

Στις 4-3-2016 Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει:

α)Την δωρεάν παραχώρηση χρήσης για στέγαση των υπηρεσιών Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου της αίθουσας που βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου ,στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος της τοπικής κοινότητας Μαντουδίου, επιφανείας περίπου 150
τ.μ, χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση από τον Δήμο για την οποιαδήποτε αποπεράτωση ή διαρρύθμιση του χώρου.

β)Την δωρεάν παραχώρηση χρήσης της αίθουσας που ήδη στεγάζονται οι υπηρεσίες το  Αστυνομικού Τμήματος στην Δημοτική κοινότητα Λίμνης.

Η Αστυνομία με απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στο Διαυγεια αποφάσισε "Την αποδοχή της δωρεάς παραχώρησης προς χρήση, από τον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης –Αγίας Άννας, του οικήματος που ήδη στεγάζεται το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Ευβοίας, προς το σκοπό κάλυψης των στεγαστικών αναγκών του.

Ο Διευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας να εκφράσει εγγράφως τις ευχαριστίες στον Δήμο, για την ευγενική του προσφορά, αναφορικά με την εν λόγω δωρεά".



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.